Rofyllt 🤗❤️

Nu ska jag ge mig i kast med mitt första mobilinlägg sedan jag flyttade min blogg till denna adress 😊. 
Jag har precis krupit upp i soffan med Niffe i knät och doftar någon typ av godis genom en after sun jag hittade fram. Dagen har varit underbar 🤗. Jag och Pixie hade två timmars picknick i Björkbacka efter lunch, om vi nu kan kalla kolsyrat vatten och russin för picknick 😂 haha!! Pixie fick vanligt vatten och godis. Vi hittade fram solskyddsfaktorn också. 

Här är nu städat och renbäddat i sängen. Jag skulle bada "lite" och vips gick visst 1,5 timme i badet 😬. Cyklade iväg till affären och köpte lite onyttigt, glass och ostbågar. Tänkte en snabbis på vikten men insåg sedan att för vems skull?! I det stora hela för mun egna förstås, men det fanns något vilsamt i vetskapen att jag inte ska visa mig för någon ändå. Krockande tankar och känslor tror jag allt 😉.

Är otroligt glad och nöjd med det lilla idag. Vädret naturligtvis men också ljuset i mitt sovrum ❤️. Obäddat och dant men jag älskar det.
(null)

Det skulle kanske behöva lite styling men det blir då det. 
Jag njuter av den här godisdoften, av lugnet och tystnaden som är här, av ljuset i rummen. Jag fick mitt kvällskaffe med glass till innan badet, lyssnandes på Oprah och hennes podd. Snart ska jag se en De Niro-film och öppna ostbåge-påsen och låta alla få smaka 😉😝. Dagar som denna är läkande och bra för själen. Och sommaren har bara börjat, björkarna har endast små musöron här ännu. Vi har flera månader framför oss med grönska, värme och förhoppningsvis bad i sjöar.