Snart klart

Bläddrade lite slött genom pinterest och denna bild blev jag glad av, så den får vara med i inlägget idag ;p. 
Jag har, minsann, fått en toalettstol haha. Som jag dessutom får nyttja. Fast badrummet är inte klart för det, och framför allt finns där inget ljus alls så jag väntar med att fota till bloggen då det blir så mörka bilder. Visar upp rummet sedan bara för att jag tjötat om det i flera månader, men det är ju bara ett helt vanligt badrum ändå ;). Det är fint nu men det var fint innan också så, jaja typ. Och det där med golvvärme och sånt är jag helt ointresserad av. Vad jag däremot undrar mest över nu.....kommer vi få normala handdukskrokar??? Eller måste man hänga dem på de fula värmerören ovanför toan? Jag vill gärna ha normala handdukskrokar, meeeen.....det spelar väl inte så stor roll det heller, jag söker vidare och under tiden är jag mycket glad att ha en toa och en dusch i mitt egna hem ;p. 
Om jag kände att jag ville köpa en lägenhet, så skulle jag enbart köpa en jag verkligen verkligen vill ha. Den skulle ligga i något av de äldre huset mitt i smeten nere på stan, och ha balkong. Jag skulle inte köpa en längs en så trafikerad väg som det är här, i ett hus som är så nedgånget, och enligt mig...så offside från precis allt. Badrummet skulle också behöva vara stort nog att rymma både tvättmaskin och tumlare. Ja det är mycket jag skulle leta efter om jag valde att köpa, men bara tanken på att köpa något som endast uppfyller hälften av vad man vill ha känns fel. Positivt här är de stora rummen och den öppna spisen vilken förvisso inte är estetisk men det kunde man ju ändra om man ägde, men det är alltså bara två riktigt bra saker. Men som sagt, jag söker vidare i lugn och ro. 
 
Kära nån vilket mörker det är ute idag :-o regntungt! Planen är att jag ska få finbesök av systerdotter idag :). Och igår umgicks jag med resten av familjen vilket också blev en riktigt trevlig och lyckad dag. Alltså även sett ur de praktiska saker man vill få gjort, att träffa familjen är alltid lyckat förstås ;). Om det inte spöregnar senare så tänker jag mig att uträtta lite ärenden på stan också idag. Och ringa viktiga samtal. 
 
På lördag är jag bortbjuden på middag och sedan är det jag som ska fixa med en middagsbjudning här hemma minsann. För Skymningarna. Vilket är kul å ena sidan men suger sett ur perspektivet att Max är som nån jävla superkock medan jag inte upplever Kärlek och eufori i just köket. Men det blir nog bra ;). Jag kan ju laga god mat, det är bara att jag inte tycker det är kul. Däremot känns det kul att bjuda på mat hemma, liten krock i åsikterna där.
 
Nu blev det inte ett dugg skrivet om vad jag hade tänkt mig, men då var det väl inte meningen det då. Istället ska jag stänga ned här nu och ta itu med ett gäng viktiga telefonsamtal innan jag gör min såkallade lunch som nu för tiden infaller kring 09 på morgonen....tiderna har blivit skeva. Och jag är sanslöst nöjd med tatueringen :-D <3!!! Vill ha mer av den. Ett perfekt motiv som gärna får växa sig större åt alla håll, enligt mig.