Sockersött

Snapchat i sitt esse. Men vilken dag det var igår, underbar!! Självklart missade jag kyrkotiden igen *förbannelse* då de uppenbart stänger klockan tolv för evigt. Jag tänker mig alltid att gå förbi där i samband med att jag ändå har en träff på stan, vilken alltid är schemalagd efter tolv. Så nytt försök imorgon. Däremot gick teliabiten bra, nu kanske mitt nummer är synligt, jag vet ju inte då jag inte ringt till någon ännu ;). Och så diskussion angående surfen, vilken jag slukar snabbt som attan jämt. Även det något att klura på i framtiden, hur jag vill ha det och vad som känns viktigt. Netflix och wifi make sense. 
Jag och syster spenderade två timmar i solen nere vid sjön, och till och med jag uttryckte små flåsningar över värmen ;) men jag älskar det! Idag verkar vi få samma väder igen och då ärendena är annorlunda för dagen tänker jag låta hyn vila och gå osminkad. Det är alltid en loose-loose grej med hyn då det är en hy man VILL sminka över när man ska vara bland folk, rocacean och allt. Men i solen är det väl inte så jäkla bra, så idag får den vila och suga sol som den är. Jag kommer fortsätta skriva om huden ett tag framöver eftersom jag grejar på med äppelcidervinäger och just nu oftast bara tar kokosolja på det efteråt. Får se vad det kan bli av allt. Mycket handlar ju om vad man äter också och mitt sockersug ojojoj....illa!! Jag har inte lyckats lyfta mig ur det ännu. 
 
Ett par ben som inte sett solen på tjah....jag vet inte jag, jag var väl 17 år sist. Har invigt mina nya feminina shorts med bravur. Älskar alla femtusen fickor de har...och stooora fickor också, så någon liten damväska behövs inte alls, perfekt. 
Övrigt var jag och Pixie ute en del också, men jag tog henne inte på någon långpromenad då det var lite för varmt. Idag däremot skall hon med så jag får förbereda med en del extra saker att släpa runt på. Vi ska upp mot skogen för familjehäng <3. Övrigt igår kollade jag en De Niro-film på kvällen (Freelancers) vilken var okej iaf. Gjorde lite energiarbete åt en väninna och drack sinnessjukt många koppar med lakrits-te. 
 
 
Måste posta denna hylla även här i bloggen (den hamnade nyss på FB också), men hur söt?? Det är väl dessutom min rosa period som triggar en extra hysteri när jag fick syn på denna. Den är ju inte praktiskt någonstans men ack så söt!. Jag vill bygga en NU, men frågan är ju kring cirkeln....hur man får den att sitta samman utan överlappning? Eller så kanske det finns färdiga cirklar att köpa ;p? Hur som....söt och önskad.
 
En annan sak som är önskad är läran om Panna cotta. Nu har Max bjudit på det några gånger och jag DÖR så gott. Inte AIP någonstans men hallå....GOTT! Så jag har skrivit in gelatinblad på min inköpslista inför fredag och har lagt vantarna på ett recept som blir en lakrits-panna cotta med hallon till. Spännande. 
 
Jag tittade på lite kaktusar igår samman med syster och lite fanns det ändå, tänker mig de små mini först och främst. Hade sådana när jag var barn och då överlevde de i alla fall i en evighet. En del av de större var...tjah, inte så fina helt enkelt. Plus att det är ett test med katterna. Likväl som jag gett mig fan på att testa i alla fall en gång med julgran och dessa monster ;). Det funkade med Sunna men nu har jag två illhår till ju. Påskriset fick stå orört med sina fjädrar minsann. För ett gäng kaktusar behövs nog en "medelklassbricka" (läs bloggbevakning eller gå direkt till Elsa Billgren) för att samla upp dem och kunna vattna lättsamt. 
En viss diskussion om hur sommaren/de närmaste månaderna skall se ut pågår, händelser och upplevelser planeras. Jag uppskattar verkligen det lilla i vardagen, men möjligheter även till det lilla extra och att få se "något annat" är alltid helt otroligt välkommet. Det ska bli spännande att se vad som blir av, resonemanget "att ha något att se fram emot" är jag helt inne på jag med. Det betyder aldrig att nuet i sig är mindre närvarande och uppmärksammat. 
 
Oj vad kaffet var gott idag! Och nu är det urdrucket och slut. Uppdrucket? Urdrucket? ..... hmm. Gissar att det vankas mer kaffe med familjen sedan, och en himla massa sol. Det är lättsamma och bra dagar verkligen, och de små sakerna är spännande. Jag är allt annat än så social som jag tänkt mig men det är nog precis så som det skall vara, jag bara är. Nattens drömmar handlade om att tömma ett hem och göra om det, bland annat. Mycket processande ännu. 
Nu är det lunchdags och Oprah-podd i vanlig ordning, håller på att lyssna ikapp mig på alla avsnitt. Dessutom är det tisdag så ett nytt avsnitt av seriemördar-podden bör finnas ute. Det blir glad 80-tals musik idag, Cyndi Lauper och The Bangles tex.