Solsken & Drömmar

 
Se så charmant det är med parkeringen och så vidare, till detta hade vi ljudet av trafiken från stuguvägen bakom huvudet och någonstans i närheten någon som sysselsatte sig med såg eller borr, minns inte nu men ljudfritt var det icke ;). Vi lyssnade på podd ändå och njöt av solen och vattenmelon en timme. Nedan en bild på min senaste tatuering, och den tiden det tog att fota är den tid vaden fick någon sol igår, har spf på 50 på den också. På tisdag kommer fortsättningen vilken går nedanför och på utsidan mot framsidan av vaden. Längtar sjukt mycket, älskar detta verkligen! 
 
 
 
Älskar vattenmelon, skulle kunna leva på det och kolsyrat vatten om sommaren ;p. 
 
 
På kvällen samlades hela familjen i soffan och tittade på några avsnitt av serien Black Mirror och en skräckfilm. Alla somnade före mig....
 
 
Inatt drömde jag för första gången en dröm som jag kan förstå, som hade grund i sig. Jag hade skaffat nytt hugg som det var bra med, och vi befann oss i min förra etta på kyrkgatan (nere på stan). Jag hade inte varit i den lägenheten på tio månader (efter uppbrottet) och skulle nu laga mat där, i alla skåp i köket var det fullsmockat med saker men det jag behövde fanns inte, en stekpanna. När jag öppnar ugnen ligger där en tillagad fryspizza med bara en slize tagen, och den har legat där i 10 månader. ..... Poäng, mycket skit att städa undan helt enkelt. Även om jag inte upplever det på det medvetna planet så talar således drömmarna om att det är så, gissar jag. 
Jag känner mig så lugn i beslutet jag tagit, att vara själv. Det känns avslappnat och rätt, sedan kanske inte resten av livet ser ut så, men det återstår ju att se. Jag har absolut inget intresse i att själv vara aktiv i saken i alla fall. Utan glädjen i att lära känna människor enbart som vänner är så mycket större.
 
Idag kommer Linda hit och jag ska kocka samman lite kött och sötpotatis är tanken, tror Max kommer till maten också :). Övrigt blir det nog väldigt lugnt och en stund i solen med Pixie igen tänker jag. Det har verkligen varit en sanslöst bra Maj! Läser att många SS:are mår dåligt av sol och värme, men jag är tvärtom....kyla reagerar min kropp mer på, solen älskar jag. Skovet har klingat av så pass att det räcker med en ipren till morgonkaffet nu, sedan står jag mig *peppar peppar*. Igår tryckte jag dock i mig en massa dadlar *himlar med ögonen*, men jaja....orka, det var ju iaf inte godis, chips, choklad och glass vilket jag annars gärna gör slut på under en och samma kväll. 
 
Energierna i huset är svajiga minst sagt, jag är noga med att hålla det ifrån mig så gott det går. Men det är klart, när det är så pass många människor som utstrålar starka känslor så märks det. Vissa strålar av ljus, men de flesta strålar mest bekymmer. Hoppas det planar ut under sommaren och landar i något mer stabilt, för allas skull. Att det samtidigt renoveras här gör ju sitt till också förstås. Jag hoppas att allting ordnar sig till det bästa för oss alla här. 
 
Nu ska jag fixa mig en lunch och kanske sticka ut med Pixie igen, hon har kurat ihop sig i soffan med Wynja just nu. Önskar er en bra dag <3