Strax husmöte

Godmorgon :-). Det här vädret är ju magiskt eller hur? Nu vet inte jag hur det ser ut i resten av landet men i Jämtland är det tropikerna-väder:ish ;p. Så galet underbart. 
Nå, det blev ännu en heldag hos duktiga Anette på Man´s Ruin igår, tror jag satt fem timmar under nålen. Så idag har jag lite ont i kroppen men himmel vad värt! Bild på benet kommer nedanför, och den lilla extra saken jag satte dit tog jag ett pinsamt dåligt foto av så det skippar jag för nu, men det är kvinnosymbolen satt bakom örat. Trodde det skulle göra asont men inte alls, benet gjorde ondare på vissa ställen faktiskt. Längtar efter att plasta av, men här sker aldrig något förrän kaffet är urdrucket. Hur som, ännu en gång är jag helt galet nöjd med resultatet, aldrig sett någon så duktig som Anette, mja dottern Mia möjligtvis och så gillade jag Pecka back in the days. Problemet med den mannen utöver hur bra han var (är?), var att jag till 50% gillade honom som fan och han var lite rolig, och till 50% var jag rädd för honom ;-D haha...han var lixom lite svår att läsa av, så man blev nervös.
 
Nedan den nya kvisten jag nu har äran att bära :-D. I vanlig ordning poängterar jag att detta är en gåva. Sista sittningen blev satt i slutet av september, förbi sommaren och lite annat som det handlar om. Magnolia, hälsa, skönhet, kvinnlighet, frihet, styrka....och så mycket mycket mer. 
 
 
 
Så nu har jag badförbud en stund :/ men det är det värt också. Hoppas dock att vi får en fortsatt fin sommar så chansen att slänga sig ut i en sjö fortsätter finnas. Idag är det familjedag, vilket känns riktigt kul och trevligt. Funderar på klänning dagen till ära, mest för att bära något luftigt och svalt som samtidigt skyddar benet från solen. Nattens drömmar innehöll katter, långhåriga och mina. Trenden kan verkligen ha vänt. 
 
Jag känner att jag bubblar av olika ämnen jag vill skriva om också, inte hur mina dagar sett ut utan annat, men det kommer. Oftast kommer jag på och tänker på dem på kvällen och så har jag glömt dem på morgonen när jag väl sitter och skriver haha. Inget funkar innan kaffet helt enkelt. Men det kommer som sagt, var sak har väl sin tid as usual. Övrigt har jag satt upp mig som intresserad på en jäkla massa lägenheter, men exempelvis min kötid hos Ö-hem har varit för kort tid för att inneha en bra plats för mig. Men jag anmäler mig till precis allt som är intressant och det som ändå är bra....är att se ATT det faktiskt finns en hel del bra lägenheter där ute. De existerar :). Bara det skänker ju hopp om framtiden, vare sig det positiva tillkommer mig i år eller under nästa år. Avvaktar med att posta fler bytes då vi har bostadsmöte på måndag, och då kanske jag kan få något svar på vad 17 som händer OCH om jag får byta med någon som inte vill köpa. Det är väl i stort sett det enda som är viktigt att veta för mig idag. Så får man väl hoppas nudå att de som VILL köpa här faktiskt får igenom ett lån på någon slags bank, vissa banker kanske struntar i allt ofördelaktigt och säger ja ändå (?). För om inte så får vi problem. Då är hämnden att lyxrenovera hela våra lägenheter (gissar det innebär att ta upp oss till normal-standard) och höja hyran ordentligt därefter utöver höjningen som badrummen innebar. Det är valet vi fått, köp eller ta de hyror som kommer bli annars vilka blir markant höga. Därav också oron i energierna i huset, så jag hoppas verkligen alla som vill får igenom det ändå (lånet). Det behövs icke fler sökande på bostadsmarknaden heller ;)....rätt mättat om man säger så. Innehar en viss sarkasm absolut....men är sanslöst snäll ändå i hur och vad jag skriver om saken. Viktigast för mig är att inte känna någonting för saken, och det gör jag inte heller, ingen oro. Jag vet att jag ska härifrån och att det sker tillslut. Så vad resten gör bekommer mig inte i slutänden, däremot önskar jag att det blir bra för alla. Det är skillnad på att vilja köpa och äga sitt boende och kanske inte få igenom det (besvikelse) och att känna skräck för att hamna på gatan utan ett hem för att man inte har råd att bo kvar och det inte finns annat att flytta till (mer konkret traumatiskt). Det är de vibrationer som huset just nu innehar och det gör mig ledsen att det ens får gå till så. Äldre människor som suttit lungt i årtionden som nu inte alls vet hur deras framtid ser ut, hur otryggt det kan tänkas bli. Nåväl....man får ge dem en klapp på axeln och säga Lycka till precis som hyresvärden gör till mig (och förmodligen resten som letar nytt).