Tämligen spretigt

Igår investerade jag i lite secondhand-böcker, pocket 2:- minsann! Boken om Johnny Depp är så himla fin! Sedan den vita boken är den jag är mest sugen på att sätta tänderna i, men jag har fler sådana böcker på listan först....bland annat boken om samhällsekonomi som avstannade lite väl mycket i min annars duktiga läsning. Istället hängav jag mig åt romaner ;p. Just nu läser jag fyra böcker samtidigt....dumt! 
En annan sak som fick följa med hem i min besinningslösa shopping ;) var fyra högfotade glas....hm...jag borde fota dem och slänga in här så kanske någon vet vilken sorts glas det är? *Springer på mina små stabbiga och gör så*! Min poäng med glasen är panna cotta ;). Alla miniskålar jag har används som matskålar till odjuren, och hur diskat det än må vara så vet ju jag om att det är så. Således är det panna cotta-dags idag. Det ska bli spännande att se om jag alls kan manövrera det. Familjen kommer hit på eftermiddagskaffe idag. Och apropå saker att inmundiga så har jag ätit mig sjuk, ni vet....man unnar sig något. Jävla unna, men eller hur?! Fast jag vet ju precis, tar vakna beslut. Köpte lösgodis igår och tryckte i mig som lilla grisen, lyckades också få med mig chips hem vilket jag hanterade likadant. Idag är det SS som skänker diverse oglamorösa presenter. Men man är inte starkare än man gör sig, jag tänkte nog att jag gärna fick ha en riktig tröstätarhelg efter veckan som varit med de besked den kom med, men i mitt fall så....nej. Jag blir ju faktiskt inte bara större, utan jag blir sjuk också. Så det är dumt så det förslår, MEN....att komma till nolltoleransnivån...den självbehärskningen och viljan som krävs, den är gigantisk. Det är inte pissenkelt, dels det mentala behovet av socker, och sedan avvänjningen i sig rent fysiskt, med yrsel och en jäkla massa grejer. Galet! Ska ändå göra mitt tusende försök efter helgen, nu panna cotta och imorgon ska jag baka en annan grej till mig och Skymningarna för en liten tripp utomhus med kaffe. *Bortförklaringar*...nej men så är det, ska fixa detta. Nedan....glasen, kan det vara någon slags cocktail-glas?
 
 
Hur som så var det en bra dag igår, aktiv. Jag har fyllt på de flesta av mina förråd behagligt nog. ....Oj, och där snöade jag in på en sida om bland annat beteendepsykologi och glömde bloggen, jahapp, det är en sån dag idag. Det är så otroligt mycket jag skulle vilja plugga, ekonomi, politik, psykologi bland annat...jag är ju dock allt annat än organiserad och strukturerad så...det blir lite här och lite där, ja franska har jag gett mig i kast med lite smått också. Gosh! Till detta plöjer jag just nu serien Gossip Girl ;-D hahaha. Love it, inte alls lika bra som Sex and the city men så är de äldre också, något lättare att relatera. 
 
Nattens drömmar var helt galna, spretiga. Vaknade halv fyra av att det var alldeles för mycket kommunikation, och nu på morgonen var det också lite väl mycket. Det mesta handlar om att organisera, lägga saker på sin rätta plats, samt att kommunicera och få sagt det man vill/behöver ha sagt, på gott och ont. Men inatt var det så otroligt många människor inblandade så det blev alldeles för mycket pratande, tror det var därför jag vaknade, fly fly typ ;). En klar motsats till min vakna tid där jag söker tystnaden. Tackar nej till i stort sett allt umgänge förutom med familjen. För ensamheten och ibland tystnaden jag väljer, är både behaglig och läkande. 
 
Jahapp....det här inlägget blev nog inte alls till att handla om det jag tänkt mig, kryptovaluta...nädå ;), men det blir väl precis som det ska vara antar jag. Lite spretigt och lite yrsligt sådär. Ute är det underbart igen, och inne skall det städas en del och fixas lunch...jag envisas med att kalla det lunch hur tidigt det än blir, för frukost för mig är något annat än det jag väljer att äta nu, och nästa måltid jag hänger mig åt är ju middagen. Den stora frågan är ju......vilken musik?? Kan bli The Supremes om än jag tycker många låttexter är lite väl gnälliga och förminskande för kvinnan, Kärleksmässigt. Så vi får se....det kan bli Född kub på repeat också, av Stååhlfågel ;).