Underbara sommar <3

Det rör på sig konstant ändå, livet och allt vad det innefattar. Igår kickade jag igång processen som kommer kosta mycket pengar och jag har 100% tillförsikt i att allt jag behöver kommer till mig när jag behöver det. Samtidigt dyker det konstant upp lägenheter att anmäla sig till, vissa mer spännande än andra förstås, men alla inom ramen. Det är, såklart, så mycket som aldrig kommer med i bloggen, om dagarna och vad som sker. Men det spelar ju inte någon roll, viktigast är ATT det sker. Många saker handlar också om att befästa tesen "allting är möjligt". Och till allt detta, dessa underbara dagar med sol och värme <3! Får vi behålla detta väder under sommarmånaderna också så kommer det bli väldigt mycket badande :-D, riktig sommar enligt mig, när man kan bada i sjöarna (utan att dö). 
Idag har jag middagssällskap, kanske ute i solen rent av. Jag längtar en sallad med melon <3. Något lätt och somrigt. 
Igår fick jag en virituell glass kan man väl säga ;), Viking som skickade en swish som då var en (till en) glass haha, himla gulligt. 
Övrigt borde jag skapa, men det sitter visst långt inne, plus att jag inte hittar alla saker jag behöver ;). Förvirrat.  
#1 - Cecilia

Underbart! Visst är det så, livet är mkt mer än man delar publikt. Finns viljan och tron kommer man oftast få mycket av det man vill :) Å när det inte blir så så är det oftast för något bättre väntar framöver :)
Ha en underbar helg <3

Svar: Håller med dig till 100%!! En sak jag fått påminna mig om när lägenheter glidit mig ur händerna, men det kommer komma en framöver som blir perfekt, det tror jag på! Önskar dig detsamma <3 och hey....läser gärna din blogg om du fortfarande skriver så nån får läsa ;p <3
Trollkatt