Unicorn Water

So it is.
 
Gårdagens behagliga sanning: Klipp av all konversation med människor som inte kan bete sig. Klipp även eventuella band/önskningar i samband med detta. Ibland postar jag en annons angående lägenhetsbyte och såklart kommer diverse svar på det. Igår en kille med intresse av bostadsrätt, men som inte svarade på mina frågor alls. Klipp konversationen direkt, likväl som tips där kommunikationen landar på noll och inget, släpp tanken på hur bra det hade kunnat vara. Ingen är så ockuperad i sitt liv att den inte kan skicka ett sms eller dylikt om den är seriös. Jag planerar icke att slösa min energi på segdragna eller skumma människor, inte på några villkor. Det som sker det sker, när det är menat och rätt att ske. Och då kommer det heller inte att vara särskilt krångligt. Jag är inte längre ett dugg stressad i situationen. Tack och lov. Utan det kommer när det kommer. Jag letar på i lugn takt.
 
Idag är en vacker dag med solsken och blå himmel :-D. Jag invigde mina nya shorts igår minsann, en milstolpe i livet haha! Älskar tatueringen på benet också, och längtar efter mer. Dagen kommer bestå en del av systerhäng och ett försök att slutföra ärenden. Kyrkan och telia är två destinationer. Sedan promenad och kaffe som det verkar <3. Jag kanske tittar på utbudet av kaktusar också, när jag ändå är på stan.
 
Jag önskar jag kunde bära med mig den här lättsamheten även genom januari-april, att andas lätt genom vintermånaderna och känna att hjärtat orkar slå även då. Det är som att vända på en hand i hur lättsam vardagen är sommar vs vinter, hur obetydliga eventuella problem är och hur behagligt nuet är. Det går alltid att distrahera sig själv, men nu i soltid behövs ingenting sådant alls. Nu bara är allt, och allt är gott. Nå, det är kanske sak samma, men nu tänker jag att detta tillstånd är den egentliga sanningen och de svar som här kommer är de korrekta. Det är menat att vi skall vara tillfreds och leva harmoniskt, de intuitiva svaren som kommer ur detta tillstånd är sanning. Jag är övertygad. 
 
Livet är lite som Unicorn Water just nu ;), och brukar hålla sig året ut, då jag älskar hösten likväl som sommaren. Det finns inga reella problem idag, ingenting som stör. Jag har förändrat i stort sett allt jag kan förändra, en del med god hjälp av Max. Det är att gå ur svenska kyrkan som är kvar där nu, vilket jag tänker mig skall slutföras idag. Tanken är också att ta bort att mitt telefonnummer är hemligt idag, då människor är så sanslöst rädda att svara på dolda nummer ;). Och jag är tacksam att mitt hem är färdigt och fritt, och känslan i det är makalös. Jag använder tiden på ett helt annat sätt nu, ostressat först och främst. Sedan processar nog det undermedvetna sådana saker som det jag skrev om igårkväll, men det är sådant man ändå inte kan fly från, utan det är vad det är, det också. Det är ingen big deal heller. Jag vänjer mig vid friheten i att välja varenda steg jag tar, och kommer hålla kvar vid den sortens frihet även om romantik kliver in på scenen en vacker natt. 
 
Det är gott. Ut i solen med er och njut <3. Fyll kylen med Unicorn Water.