Trollkatt

Katterna
Och snön faller för att klä staden i kristallvitt, och kanske vi får en till vinter med mycket fluffig snö. Årsdagen för min fars bortgång, och strax skall ljusen tändas på kyrkogårdarna. Jag lade ut frön till fåglarna, men de snöades såklart över direkt. 
 
Haha, min tavelvägg ser ju faktiskt hysterisk ut eftersom en del av sakerna hänger så snett ;). Men det blir nog bra, endera dagen! Jag tänkte ju gå ned på stan igår, för loppisen där och lite mat-shopping, men fann mig lötsligt cykla som en dåre längs bangårdsgatan för att nå ALLA loppisar ;). Fy satan så kallt det var att cykla! Därmed kom jag hem med fyra nya ramar varav en var perfekt för mitt projekt blodslinje av kvinnor, den avlånga. Min andra blodssyster lade idag ut bilder på pappa och kanske en av dem kan landa i en ram här också. Sedan ska jag måla tittskåpet där jag har mina skull moth så det också får komma upp på en vägg, det är så pass djupt att jag nog kan ha mitt minsta kranium ståendes på det också. Sedan tog jag alla chanser iom resande människor, och betalade för hyllplan till min vägg här vid fönstret. Ikea har sådana (floating) som ser ut att sväva dårå ;), som passar perfekt till en blomkruka per hylla och dessa är dessutom rundade. Fyra sådana små hyllor blir det på väggen. Sedan får jag börja välja ut växter som kan passa där, fixa med krukor osv. 
 
Idag kommer en av mina lillasystrar hit, riktigt roligt :). Och i övrigt ska jag bara sitta med mina vägledningar, en skall skickas idag och nästa påbörjas. Det drog ut på tiden eftersom dagarna blev annorlunda helt enkelt. Men det kommer det kommer! Jag tänker att det är bättre det tar extra tid än att jag gör ett slarvigt jobb :). 
 
Imorgon skulle Cindy fyllt 13 år också. Huga, lilla fina tjejen <3. Jag fösöker att inte tänka på henne så mycket, för det blev så fel där, väldigt fel och väldigt väldigt illa. 
 
Nej fy, vi fokuserar på dessa istället:
 
 
Himmel så söta ju ;-* ! Och folk kallar Wynja "den grå katten" men hon är svart ;), sphynx-svart....huden lär väl inte bli lika svart som en svart päls kan bli. Jag troooor Niffe tillslut landade på att heta röd...innan var det väl creme om jag inte missminner mig. Wynja får man aldrig ta upp i famnen och gosa med, det lilla monstret, hon vägrar. Däremot när hon själv vill bli klappad då jävlar ska man tillochmed väckas ur sömn för att göra det, hon drar och buffar i ens hand för att man ska klappa. Sunna och Niffe är knäkatter definitivt. Vi skulle kunna kalla Wynja för egensinnig ;). Så jag är jättetacksam att jag har lilla tjocka korven också för det finns inget gos-stopp hos honom, någonsin. Och han spinner och spinner och spinner, och trampar och pratar. Och nästan varje natt är det samma sak, att han somnat i soffan och alla vi andra går och lägger oss efterhand, och så vaknar han och upptäcker att han är ensam och bara vrålar rakt ut tills han hittat oss i sängen, då kryper han ned vid mitt bröst och purrar och purrar <3. Wynja purrar också men så lågt så det hörs knappt. Sunna kan purra i falsett ;-D och dregla å det hemskaste.