Trollkatt

Pixie <3
Godmorgon Godmorgon :-D nu börjar björken utanför mitt fönster klä sig i övervägande guldfärg <3, vackert. 
Älskade Pixie under gårdagens lite stormiga promenad ;), och overall på!! Inga mer tröjor ute för den tjejen nu. 
Jag har bestämt mig för att utmana mig själv till bloggen framför allt.....varje dag ska jag ha ETT egentaget foto att leverera....alltså hur svårt ska det vara?! Den lataste i världen verkar det som haha ;). Dock har vi nåt den aaaningens kallare tiden på året så min kära telefon dör helst av allt bara jag ska kolla klockan ute, så jag gissar att det blir mest innefoton nu. Det bär mig ännu emot att skaffa ny telefon, med tanke på kostanden jag låser mig vid...men visst...jag "ska bara"...först. Jag vill få till lite av det mest överhängande till hemmet först, sen kan det kännas ok. För bortsett från kostnaden så känns ett telefonbyte snarare kul och spännande....jag är mest dragen till huawei. 
 
Gårdagen blev socialisering med syster och systerdotter, och jag fick en present från Skottland i form av te och fudge. Diskutering kring hemmet och lösningar för det, det är ju förvaring som är viktigast. Jag satte upp tre tavlor tämligen snett, sent som fan på kvällen *trött*, och blev orange i håret...tämligen ojämnt ;). Men mitt hår suger till sig färg extremt ojämnt helt enkelt, längderna typ...relativt. Mennu är jag orange igen och det känns bra och rätt :-D. 
 
Prövade att klicka av en bild på benet och det blev som så. Syns ju i alla fall att den går en bit upp på låret nu, det är även en ny stängel satt fram på smalbenet och lite mer bak på vaden. De nya är alltså gjorda som grå skuggor vilka läggs bakom de rosa för att skapa ett djup. På vaden var de till för att vara täckande, så jag tänker mig att allt blir glesare när det klättrar, förutom när det är dags att vara coverup på mina gamla tatueringar. 
 
Idag är det en vilodag där jag tänker mig att sitta med broderiet helt enkelt, och ikväll ska jag och Pixie promenera till Jannica för kaffe och socialisering. För sedan börjar en hektisk vecka, i alla fall de tre första dagarna är fett packade. Imorgonkväll ska vi skruva samman Pixies sovplats också vilket den här natten verkligen visade behov av! När vi lagt oss och släkt så hoppade Sunna in till Pixies sovplats och gav henne en käftsmäll så det tjongade verkligen :-( !! Så Pixie sov resten av natten i stort sett liggandes på mitt ansikte i sängen så otäckt hon tyckte det var. Så jag ägnade någon timme åt att killa henne och berätta att den nya sovplatsen strax kommer vara klar och att den har tak så ingen kan hoppa dit. Ska visa bild där jag satte samman den löst för att se storleken, och Pixie som direkt sprang dit och lade sig...:  
 
Så kommer den se ut och fram kommer det sitta en planka nedtill på kanske 25cm hög. Funderar på att göra sidofönster som också kan agera handtag men vet inte om det kan locka för små otäcka kattarmar att veva in genom då ;). Och missförstå mig inte....Pixie och katterna går bra samman, när det kommer till "bebisarna"....hon och Sunna...not so much, men mest så ignorerar Sunna henne ändå. Sunna känner att Pixie är någon hon kan domdera över helt enkelt. 
 
Nå, det skall göras mysigt för henne och tryggt, så får hon välja själv sedan om hon vill sova "hos sig" eller i sängen <3, lilla älsklingen.
 
Även om veckan som kommer känns hektisk, så är det mycket roligt också :), mycket häng med familjen bland annat. Vilket uppenbarligen är lite av min favoritsyssla ;). Men vi ska göra kul saker! Just nu hemliga, men kul. Och jag gissar att min beställning från H&M kommer till veckan också, de brukar alltid vara väldigt snabba. Nu ska jag fixa mig någon lunch och sedan sätta mig med korsstygnen en stund, vilosamt. Önskar er en fin höstdag <3!