Trollkatt

Yran och basist-kärlek
Och då var mitt yrande färdigt för i år :D och jag är mer än nöjd! Jag minns inte ens sist jag gick på yran, men i år fanns alla möjligheter helt enkelt. Sedan blir det inte någon genomtänkt bildström i inlägget för det, eftersom min gamla telefon kände att döden är ett bra alternativ ungefär vid Kraftwerk ;-D så atte...! Stämningen i stan var på topp och redan på väg ner möttes jag såklart av diverse fylla, men trevlig sådant då. Jag mötte några män som efter kort meningsutbyte utstötte primalvrål över att jag skulle på yran och inte de, vilket höjde tants humör ännu lite till :D, ibland kommer komplimanger precis i rätt tid helt enkelt. 
Strax därpå var vi samlade och landade framför.....Jill Jonsson...och jag har två saker att säga. 1: TACK för att vi hamnade där precis när Magnus Carlsson *weeping willows* gjorde sin grej <3 <3 <3 denna underbara underbara man!! Och 2: jodå, hon hade ju bra röst ju! Cred på det naturligtvis. Sedan gick vi ner till badhusparken där jag faktiskt fann en ny tröja till Pixie i samma storlek som hennes Motörheadtröja (70), så nu är det väl bara att sy in denna med och helst försöka sy den lite jämnare än den andra...jag hatar att sy!!!! 
 
 
Det fanns linnen jag gärna hade velat ha också men jag var inte där för att bränna pengar....tänkte jag.....senare började jag äta.....!!! 
 
Jag lovade systerdotter att åka en karusell med henne och hon valde virvelvinden. Jag var lite sådär att -höhö, det här är min favoritkarusell det...höhööö......mhmm men eller huur!! Fy för bövelen, jag borde dragit mig till minnes att jag blir yr av att gunga theese days ;-D...visst det VAR kul, men jag tackade nej till att åka fler ;). Efter det var det intag av dryck och trots värmen kunde jag inte skippa kaffet.
 
 
Någongång senare började Thåström <3, älskade man!! Och jag blev helt kär i basisten men hittar fan inte vem det är!! Bara att kliva ut på scenen med en overall på sig XD och bära upp det dessutom, och rörelsemönstret var on spot! Så vem är då denna man som för nu är min favoritbasist efter Lemmy(?)....vi lägger in en: -_- på det också, välriktat till Almgren kanske.... 
Hur som, kungligt bra var det! Att jag sedan fotar lika bra som en förtappad orm (utan armar) är en annan sak...
 
 
 
Innan Kraftwerk började hann man äta, och jag sket i allt och åt langos. Det var inte så gott, ska man behöva bära med sig ett saltkar själv kanske? Jag vill ha min mat, mitt godis och mina män salta som fan. 
 
 
SEN Kraftwerk vilka var en upplevelse <3, med 3D-glasögon på. Jag har inte så mycket att säga om detta egentligen, men det var grymt att se dem äntligen men de spelade aldrig min favoritlåt tyvärr. Om de inte gjorde det som extranummer för jag drog när själva spelningen var klar, för Pixies skull. Gick såklart förbi nya hemmet och kände att wow....vad nära om jag bott där nu, bara ett andetag från stan, men det var bara att promenera på femhundra uppförsbackar till hem hit ;).
 
Däckade i sängen med sminket på....och har drömt galet mycket. Om nyfödda efterlängtade bebisar för andra och en liten varning till mig om min kassa karaktär och -_-. Drömmen var nog inte menad som en varning utan var snarare en romantisk dröm helt enkelt, men obstinat som jag ÄR så tar jag det som en varning ;-D. 
 
Månen var det ingen av oss som fick se :/.
 
Och idag är det en vilodag är det tänkt....får väl se ;). Men det lär ju behövas. Beroende på temperaturen ute så kanske det kan bli en längre trollpromenad för Pixie, det blev dåligt med sådant igår.