Trollkatt

Skymning
Nyss föll ett regn över staden och ljudet var nytt och mysigt, omgiven av plåttak som jag är. Dagen har varit god och lugn, med möte förvisso men ändock. Sen middag med massor av kaffe nyligen inmundigat. Jag fick en sovmorgon idag, min första här, välbehövlig. Vi hade en riktigt trevlig kväll igår med god mat och spännande valvaka. För min ideologi kändes resultatet gott, om än det slutgiltiga näppeligen går i samma spår. Det är vad det är. 
 
Jag frossar i plommonlila för tillfället och njuter av höstvädret och lugnet det för med sig. Veckan i sig kommer fortgå i stillsam takt med få måsten, vilket i sig kanske gör att hälsan kan börja återvända. Om orken infinner sig ska jag slänga i hårfärgen jag köpte förra månaden, lika som nu, bara för att färga bort "utväxten". Att snygga till lite känns upplyftande och roligt. Det också. 
 
Försöker strukturera upp lite av allt jag måste införskaffa hit, och det är spännande att planera. Älskar att saker känns roligt igen, och värt något. Älskar tanken om hur det här hemmet kommer ta sig ut i framtiden, när mer saker fallit på plats, och mest längtar jag väl efter ett badkar faktiskt. I badrummet finns en rand med kakel i svart, resten vitt....och den svarta randen ska jag bryta av med varannan rosa med ett mönster, alltså vitt med ett rosa mönster gissar jag det blir. Som det är nu känns det på något sätt för....maskulint. Kattlådorna ska få lock där ingångar skärs ut, då det minskar grus på golven ytterligare. Detaljer.
 
Gjorde ett lägg för första gången på ett år, känns berusande roligt faktiskt. Tänker låta dessa energier smyga sig på i den takt de vill nu. Det och skapandet. 
 
 
Ska strax gå ut en sväng med älskade Lakritstrollet innan vi gör kväll, då himlen ljusnat från regnmolnen lite just nu. Avslutar med en bild på Wynja som inte helt visar vad jag önskade när jag valde att ta fotot....hur himla liten hon faktiskt är. Hon blir knappast större nu heller, inte superlänge till de fyller tre år egentligen så...! Hon är så sjukt söt och behändig, och definitivt minst i familjen.