Trollkatt

Nästan i mål
(null)

Ännu lite skriveri från mobilen, inte min favorit. Om jag orkar släpa på laptopen så kan jag äntligen skriva om Pixie sen.

Men ja….det har verkligen varit några veckor av kaos här och det känns i kroppen. Nu vet jag i alla fall att jag med säkerhet kan flytta helt på måndag och det känns så jävla SKÖNT! Och jag gjorde ett val att inte bråka mer med de som gjort kontraktsbrott etc….utan tänker nyttja deras snedsteg till att få näta min balkong. 

På tisdag kommer sänggavel och mörkläggningsgardiner från Ikea. Och veckan därpå en byrå då jag behöver mer förvaring. 

Nu kan jag vila i det här, och känner mig harmonisk i vetskapen om flytt måndag.

Sedan är livet utan min Pixie väldigt annorlunda….inga tider att passa, inget måste att gå ut, bara som något exempel. Det kommer ta tid att vänja sig vid, plus att jag inte delar det jag äter med någon. Vi har hämtat hem hennes aska nu. Den enda av alla jag haft och har som jag tar askan efter. 

I min nuvarande boende-plats så är vi alla utan värme (skönt) och varmvatten (illa). Vilket innebär att jag blir oduschad tills måndag 😅🙈😂. Kära nån. Så jag längtar till den duschen och att ha tillgång till mina kläder, mitt smink och allt annat som befinner sig i nya. Ja, jag känner mig hyfsat sunkig här och nu. 

Mannen har bokat en resa nu….min allra första i livet. Det blir stränder och palmer, ökenlandskap och vulkaner, turkost hav och fri frukt. Men jag ville åka på vintern så den är lagd i slutet av året.

Idag ska jag promenera till mitt hem och göra i ordning mer där, förbereda för att ta in möblerna. Och äntligen få låsa min dörr….innan har den behövt vara olåst så byggisarna skulle ta sig in. Om jag orkar ska jag bära ner mer i källaren också så jag får bort det ur hemmet. 

Längtar efter yoga och stillsamma sovmornar. Ännu mer efter sommarsol och värme utomhus!! 

Hur som….äntligen känns det bra och positivt i sinnet igen. Och om en vecka flyttar mina favoritgrannar in även där. 

Det här kommer bli en riktigt fin sommar ❤️❤️.